Ingredients
- 500 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 500 γραμμάρια τυρί Regato Kerrygold τριμμένο
- 3 αυγά
- 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένο μαϊντανό
- 700 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και φτιάχνουμε μια απαλή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Μοιράζουμε τη ζύμη σε τρία μέρη, φτιάχνουμε τρία μπαστούνια, τα τυλίγουμε σε μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξουν. Κόβουμε σε φέτες πάχους 0,5 εκατοστού και ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 25′-30′.
Εναλλακτικά βάζουμε όλη τη ζύμη σε μεμβράνη, τη βάζουμε στο ψυγείο και μόλις σφίξει ανοίγουμε με τον πλάστη φύλλο πάχους 0,5 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-πατ σε ότι σχήμα θέλουμε.
Αν θέλουμε, αλείφουμε τα μπισκότα μας με λίγο αυγό και τα πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τυρί.