Αρχική  >  Εβίνα

Εβίνα

017

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μου www.cookandfeel.gr

Με λένε Εβίνα (όποιος βρει από πού βγαίνει, κερδίζει muffin δώρο!), έχω δύο κόρες, έναν άντρα, δύο -πλέον- σκύλους, κι άπειρες εργατοώρες στην κουζίνα μου και σε επιχειρήσεις.

Από πολύ μικρή αγαπούσα πολύ το χώρο της κουζίνας και πάντα τη θεωρούσα το πιο ζεστό αλλά ταυτόχρονα και το πιο δυναμικό δωμάτιο του σπιτιού μας. Άλλωστε ένα μεγάλο μέρος των παιδικών μου αναμνήσεων είναι άρρηκτα δεμένο με αυτή.

Επίσης από μικρή αγαπούσα πολύ το καλό φαγητό και δεν δίσταζα από τότε να μαγειρεύω και να δοκιμάζω καινούργιες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Θυμάμαι ότι από τα παιδικά περιοδικά που αγόραζα, μελετούσα πάντα τις συνταγές, τις έκοβα με ένα ψαλίδι και τις τακτοποιούσα με θρησκευτική ευλάβεια σε ένα άλμπουμ (το οποίο έχω μέχρι σήμερα).

Τα χρόνια που πέρασαν και οι επαγγελματικοί μου δρόμοι με οδήγησαν στον τομέα της επικοινωνίας όπου εργάζομαι τα τελευταία, σχεδόν, 20 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές κι ελληνικές εταιρείες.

Η αγάπη μου όμως για την κουζίνα, τη μαγειρική και την ανταλλαγή συνταγών παραμένει άσβεστη όλα αυτά τα χρόνια και βρίσκω πλέον αυτή μου την ενασχόληση σαν την ύψιστη μορφή επικοινωνίας αφού τα πάντα συζητούνται, λύνονται και συμφωνούνται γύρω από ένα τραπέζι.

Από αυτή εδώ τη σελίδα θα προσπαθήσω –ελπίζω να τα καταφέρω- να σας βάλω λίγο στην κουζίνα μου και στη ζωή μου, γιατί πολλά από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά δεν πρέπει να πάνε χαμένα. Στην κουζίνα μάλιστα, τίποτα δεν πάει χαμένο – τα τρώμε ΟΛΑ.