Ingredients
- 140 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο
- 80 γραμμάρια ζάχαρη
- 210 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 4 αυγά
- 30 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 240 γραμμάρια ζάχαρη
- ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια
Σε ένα μπολ ζυμώνω με το χέρι, τα τρία πρώτα υλικά. Απλώνω τη ζύμη σε ένα τετράγωνο, πυρίμαχο σκεύος 20 Χ 20 εκ. και ψήνω σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 20′.
Εν τω μεταξύ χτυπάω στο μπολ του μίξερ τη ζάχαρη, το αλεύρι, τα αυγά, το χυμό και το ξύσμα των λεμονιών σε μέτρια ταχύτητα.
Ρίχνω το μείγμα των αυγών-λεμονιού πάνω από τη μισοψημένη ζύμη και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλα 20′.
Αφήνω να κρυώσουν πολύ καλά, κόβω σε μικρές, τετράγωνες μπουκιές, πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και σερβίρω.