Αρχική  >  Cook, Συνταγές, Διάφορες Νοστιμιές, Πίτες & Σνακ  >  Ροδινή Κύμης

Ροδινή Κύμης

Οι Ροδινές Κύμης είναι κάτι πεντανόστιμα τυροψωμάκια που τρώγονται μετά μανίας στο γραφείο, στο σχολείο, στην παραλία, στην παιδική χαρά και πάει λέγοντας. Γίνονται πολύ εύκολα με 4 μόνο υλικά και είμαι βέβαιη ότι θα τα φτιάξετε ξανά και ξανά. Τη συνταγή την πήρα από την κουμπάρα μου που τα έφτιαχνε φανατικά φέτος το καλοκαίρι.

Ingredients

  • 1 συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500 γραμμάρια)
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 1 ποτήρι σπορέλαιο
  • 450 γραμμάρια φέτα τριμμένη με το χέρι

Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το σπορέλαιο, το γάλα, αν θέλουμε λίγο αλάτι, και το αλεύρι. Προσθέτουμε και τη φέτα και πλάθουμε με τα χέρια μας το μίγμα.

Παίρνουμε κομμάτια μεγέθους μικρού πορτοκαλιού και τα πλάθουμε σαν μπιφτεκάκια.

Τοποθετούμε τις Ροδινές σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.