Ingredients
- 120 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη
- 240 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 αυγά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
- 3/4 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο γάλα
- χυμός και ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο ινδοκάρυδο
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά το λεμόνι. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με το μίξερ χειρός ή με ένα πιρούνι.
Βάζουμε σ’ ένα ταψί με θήκες για muffins τα ειδικά χαρτάκια. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορμάκια σιλικόνης. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε χαρτάκια ή φορμάκια σιλικόνης λαδώνουμε κι αλευρώνουμε καλά τις θήκες του ταψιού μας.
Γεμίζουμε τις θήκες για muffins (όχι τελείως, στα ¾ από το χαρτάκι του μάφιν γιατί θα φουσκώσουν) και ψήνουμε για 21’-22’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο στη μεσαία σχάρα.
[…] κλικ εδώ για να ανακαλύψετε το σχετικό post. muffins muffins με λεμόνι […]