Ingredients
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο λιωμένο
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού μαύρη μαλακή ζάχαρη
- 2 γεμάτες κουταλιές σούπας φιστικοβούτυρο
- 1 ώριμη μπανάνα λιωμένη
- 1 αυγό
- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού baking powder
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια. Η ζύμη είναι πολύ μαλακή και γίνεται πολύ εύκολα. Όταν έχουν ανακατευτεί καλά όλα τα υλικά, απλώνουμε τη ζύμη σε ένα 28άρι στρογγυλό, αντικολλητικό ταψί. Πατάμε καλά με τα χέρια μας, να καλύψει η ζύμη ομοιόμορφα το ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 170 βαθμούς, φούρνο για 22′-28′.
Κόβουμε σε 8, 12 ή 16 κομμάτια και σερβίρουμε. Όποιος προλάβει!