Ingredients
- 600 grams pork neck cut into big chunks
- 4 large potatoes
- 500 grams peeled pumpkin or butternut squash
- 1 teacup orange juice
- 1/4 teacup olive oil
- 1/2 teaspoon sweet chili powder
- 3-4 rosemary twigs
- Salt, pepper
Peel the potatoes and cut them into large chunks. Cut the butternut squash into large chunks as well.
Put all the ingredients in the crock pot. Cover the crock pot with its lid and cook, in a preheated oven at 200 degrees Celsius, for approximately 2 hours.
For more pumpkin recipes check out my fellow food blogers’ recipes:
Eugenia from EatYourSelfGreek made aubergines with pumpkin and smoked anchovies
Evi from TheHealthyCook made spicy pumpkin with almond kinoa
[…] Cook and Feel: Pork with Pumpkin […]
[…] Η Εβίνα από το Cook and Feel προτείνει: Χοιρινό με νεροκολοκύθα στη γάστρα […]
Πολύ όμορφο και φθινοπωρινό! Γεια στα χεράκια σου!
[…] Εβίνα από το Cook and Feel ετοιμάζει χοιρινό με νεροκολοκύθα στη γάστρα. Η Ευγενία από το Eat Yourself Greek ετοιμάζει μελιτζάνες με […]
Φαίνεται πολύ φθινοπωρινό! θα το δοκιμάσω!
[…] Η Εβίνα από το Cook and Feel προτείνει: Χοιρινό με νεροκολοκύθα στη γάστρα […]
[…] Εβίνα από το Cook and Feel ετοιμάζει χοιρινό με νεροκολοκύθα στη γάστρα. Η Ευγενία από το Eat Yourself Greek ετοιμάζει μελιτζάνες με […]
[…] Η Εβίνα Καπιτζόγλου από το Cook and feel , μας προτείνει : Χοιρινό με νεροκολοκύθα στη γάστρα. […]
[…] Εβίνα από το Cook and feel φτιάχνει χοιρινό με νεροκολοκύθα στη γάστρα. Η Αγγελική από το Cookika φτιάχνει μπισκότα σοκολάτας […]