Ingredients
- 1 αυγό
- ½ φλιτζάνι τσαγιού λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
- ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 2 κουταλάκια γλυκού κανέλα
- 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κουταλάκι γλυκού baking powder
- 1 πρέζα αλάτι
Βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη εύπλαστη ζύμη (μην σας αγχώνει αυτό, είναι πανεύκολο).
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε δύο λαμαρίνες φούρνου.
Απλώνουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 0,5 εκατοστού και κόβουμε με ένα στρογγυλό κουπ-πατ ή ότι άλλο σχήμα θέλουμε και τα αραδιάζουμε στις λαμαρίνες με λίγη απόσταση μεταξύ τους γιατί δεν φουσκώνουν πολύ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 170ο φούρνο, για 11’-12′.
Αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά και τα διατηρούμε σε μεταλλικό κουτί.