Ingredients
- 1 συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500 γραμμάρια)
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 ποτήρι σπορέλαιο
- 450 γραμμάρια φέτα τριμμένη με το χέρι
Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το σπορέλαιο, το γάλα, αν θέλουμε λίγο αλάτι, και το αλεύρι. Προσθέτουμε και τη φέτα και πλάθουμε με τα χέρια μας το μίγμα.
Παίρνουμε κομμάτια μεγέθους μικρού πορτοκαλιού και τα πλάθουμε σαν μπιφτεκάκια.
Τοποθετούμε τις Ροδινές σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.