Ingredients
- 500 γραμμάρια μακαρονάκι κοφτό (ή οποιοδήποτε άλλο κοντό ζυμαρικό)
- 2 κονσέρβες τόνο σε ελαιόλαδο (στραγγισμένο)
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι (στραγγισμένο) – αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 κονσέρβα ανάμεικτων λαχανικών)
- 1 συσκευασία έτοιμη χορτόσουπα (σκόνη)
- 4 φλιτζάνια τσαγιού γραβιέρα χοντροτριμμένη
- Αλάτι, πιπέρι
- 750 ml γάλα
- 750 ml νερό
Βάζουμε τα ζυμαρικά (άβραστα) σε ένα ορθογώνιο pyrex.
Προσθέτουμε τη χορτόσουπα σκόνη, το καλαμπόκι, τον τόνο ψιλοκομμένο και το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και καλύπτουμε με τα υγρά υλικά (νερό και γάλα).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 50′-55′ μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και να ροδίσει η επιφάνεια.
Το σερβίρουμε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.