Αρχική  >  Feel  >  Toy Cup από τη δωδώνη για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Toy Cup από τη δωδώνη για την «Κιβωτό του Κόσμου»


P9930237P9930243R

Δεν είναι πολύ όμορφο να μπορείς να συνδυάζεις την προσωπική σου απόλαυση με τη συνεισφορά στους συνανθρώπους σου που το έχουν περισσότερο ανάγκη;

Τα θεϊκά παγωτά δωδώνη για φέτος το καλοκαίρι, θέλοντας να  προσφέρουν στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας και Παιδιού που από το 1998, δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες στέρησης, δημιούργησαν το toy cup, ένα ξεχωριστό κύπελλο για παγωτό, το οποίο περικλείει στη βάση του ένα δώρο  – έκπληξη για τους μικρούς φίλους που θέλουν να συνδυάσουν το παγωτό τους με ένα παιχνίδι.

P9930249R P9930245R

Το δώρο του toy cup, όμως, μεταφράζεται σε μια προσφορά ακόμη πιο ευχάριστη και απαραίτητη για τα παιδιά των «Σπιτιών Φιλοξενίας» της «Κιβωτού του Κόσμου», αφού  η δωδώνη διαθέτει το σύνολο του κέρδους από τις πωλήσεις του toy cup για τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την αγορά ενός καινούργιου και ασφαλούς λεωφορείου, που είναι τόσο απαραίτητο!

Έτσι με επιπλέον κόστος 0,60€, τα παιδιά μας μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το toy cup  για το παγωτό τους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές ανεξαρτήτως ποσότητας και γεύσης. Παράλληλα, για αυτούς που θέλουν να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο, διατίθεται και μόνο του για το σπίτι ή στο πλαίσιο ενός παιδικού πάρτι.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, κάθε επίσκεψη σε ένα κατάστημα δωδώνη είναι όχι μόνο ευκαιρία απόλαυσης θεϊκού παγωτού αλλά και προσφοράς στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.