Ingredients
- 500 γραμμάρια τορτελίνια (με ότι γέμιση προτιμάτε)
- 4-5 φέτες μπέικον ή προσούτο ψιλοκομμένο
- 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα (400 γραμμάρια)
- 400 γραμμάρια διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
- 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένος μαϊντανός
- 2 μικρές κρέμες γάλακτος (400 ml)
- Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους (κατά 1′ λιγότερο). Τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος, τα τορτελίνια κι όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από την κρέμα γάλακτος) κι ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 20′-25′ ανακατεύοντας κάθε περίπου 8′ για να μην σχηματιστεί κρούστα.
Εύκολο, γρήγορο και γευστικό! My kind of food… Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεται κάθε φορά ανάρπαστο Εβίνα!