Ingredients
- 125 γραμμάρια μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 150 γραμμάρια αραβοσιτέλαιο
- 160 γραμμάρια χυμό πορτοκαλιού
- 100 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο ή άλλο πικάντικο τυρί
- ½ κουταλάκι γλυκού σόδα
- ½ κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ κι ανακατεύουμε με τα χέρια.
Η ζύμη μας θα είναι μαλακή αλλά δεν θα κολλάει στα χέρια μας.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα πατάμε λίγο με τα χέρια μας και τα αραδιάζουμε σε δυο λαμαρίνες φούρνου που έχουμε προηγουμένως καλύψει με χαρτί ψησίματος (με αυτή τη δόση βγαίνουν 70 περίπου μικρά μπισκοτάκια).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 18 περίπου λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά.