Ingredients
- 1 πακέτο πίτες για σουβλάκι (στο μέγεθος που προτιμάτε)
- Κέτσαπ
- Λίγη ρίγανη
- Φέτες ζαμπόν (ή γαλοπούλα)
- Φέτες μπέικον
- Διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα (γραβιέρα, κασέρι, cheddar, gouda, κλπ)
Στρώνουμε μία λαμαρίνα φούρνου με χαρτί ψησίματος.
Τοποθετούμε τις πίτες για σουβλάκι. Βάζουμε σε κάθε πίτα λίγη κέτσαπ και την απλώνουμε με ένα μαχαίρι. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Απλώνουμε από πάνω το ζαμπόν και το μπέικον (1 φέτα από το καθένα).
Σκορπίζουμε από πάνω το τυρί (1/2 φλιτζάνι τσαγιού για κάθε πίτα) και το απλώνουμε να πάει παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο για 10’-15’ (μέχρι να ροδίσει καλά το τυρί).
Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και ν’ αφαιρέσετε τα υλικά της αρεσκείας σας (π.χ. μανιτάρια, λουκάνικο σε φέτες, πιπεριές, κλπ).
Έτοιμη!!!! Και τα κορίτσια, χορτάτα και γελαστά!
Εὐκολη και γρήγορη λύση για σπιτική πίτσα! Ευχαριστούμε!
Νομίζω αισθάνομαι μια λιγούρα…. 😉 Γεια στα χέρια σου Εβίνα, πολύ λαχταριστές πίτσες!