Ingredients
- 325 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 4 κουταλιές σούπας ουίσκι
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ζεσταίνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά μέχρι η σοκολάτα να λιώσει.
Προσθέτουμε το ουίσκι και το ξύσμα πορτοκαλιού κι ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε σε γυάλινα ποτήρια ή μπολ κι αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει.