Ingredients
- 1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη (150 γραμμάρια)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη (120 γραμμάρια)
- 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι (200 γραμμάρια)
- 1/3 φλιτζάνι τσαγιού κακάο σκόνη (30 γραμμάρια)
- 1 βανίλια
Στο μπολ του μίξερ χτυπάω τη ζάχαρη άχνη με τη μαργαρίνη.
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω με τα χέρια μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
Ανοίγω τη ζύμη με πλάστη σε φύλλα πάχους 0,5 εκατοστών και κόβω μπισκότα με κουπ-πατ.
Ψήνω σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς φούρνο, για 17’-18’.
Όλα τα μπισκότα είναι μαλακά όταν βγαίνουν από το φούρνο αλλά όσο κρυώνουν σφίγγουν.