Ingredients
- 250 γραμμάρια βιδούλες (ή ότι άλλο κοντό ζυμαρικό έχετε)
- 1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες
- 6-8 τοματίνια κομμένα στη μέση
- 12-15 φύλλα ρόκας
- ½ φλιτζάνι ελιές κομμένες
- 1 φλιτζάνι γραβιέρα χοντροτριμμένη
- 2 κουταλιές σούπας έτοιμη σάλτσα pesto βασιλικού
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει καλά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τα ζυμαρικά, το κοτόπουλο, τα τοματίνια, τις ελιές και τα φύλλα ρόκας, αλατίζουμε κι ανακατεύομε ελαφρά.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τη σάλτσα pesto βασιλικού. Τέλος πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.