Ingredients
- 600 γραμμάρια κιμάς κοτόπουλου
- 1 αυγό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης
- 1/2 φλιτζάνι καφέ ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό
- 1 κουταλάκι γλυκού καπνιστή πάπρικα (προαιρετικά)
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο θυμάρι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
Πλάθουμε σε μπαλάκια (όχι πολύ μικρά) και τοποθετούμε σε λαδωμένο, πυρίμαχο σκεύος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 55′-60′.
Σερβίρουμε με σαλάτα ή με ρύζι.