Ingredients
- 250 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κουβερτούρα (200 γραμμάρια)
- 1 πακέτο μπισκότα petit beurre
- 4 κουταλιές σούπας έτοιμο, δυνατό espresso
- 2 κουταλιές σούπας σιρόπι καραμέλας
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας σε χοντρά κομμάτια.
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα και τα λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια μικρή, μακρόστενη φόρμα του κέικ κι απλώνουμε μέσα το μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες να παγώσει και να σφίξει, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Ταιριάζει επίσης «γάντι» με μια μπάλα από το αγαπημένο σας παγωτό ή το παγωτό μου μόκα (δες συνταγή εδώ).
Πολυ λαχταριστο! Μου εδω σες ιδεα: αντι για σιροπι καραμελας μια γραηγορη καραμελα βουτυρου!