Αρχική  >  Cook, Ιδέες - Προτάσεις  >  Μαθήματα μαγειρικής στην ΠΥΡΝΑ

Μαθήματα μαγειρικής στην ΠΥΡΝΑ

photo 1 photo 5photo 2

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχα την χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω ένα ξεχωριστό μάθημα μαγειρικής από την Κατερίνα Ρεμούνδου. Η Κατερίνα μαγείρεψε υπέροχες, νηστίσιμες συνταγές για τη Σαρακοστή. Συνταγές που αν ίσως τις διάβαζα κάπου να μην έδινα μεγάλη σημασία (αφού δεν είμαι μεγάλη φαν των νηστίσιμων). Συνταγές που όταν τις δοκίμασα ένοιωθα ότι «ταξιδεύω». Προσωπικά ξεχώρισα το στιφάδο με δαμάσκηνα που έλιωνε στο στόμα και την κρέμα ροδιού που κυριολεκτικά λάτρεψα. Η Κατερίνα όμως δεν μοιράστηκε μαζί μας μόνο συνταγές. Μοιράστηκε γνώσεις, ιδέες αλλά κι εμπειρίες ζωής! Που πολλές φορές αποδεικνύονται πολύ πιο πολύτιμες.

photo 3photo 1 photo 1

Το μάθημα μαγειρικής με Σαρακοστιανές συνταγές της Κατερίνας Ρεμούνδου ήταν ένα από τα πολλά μαθήματα μαγειρικής τα οποία διοργανώνει η ΠΥΡΝΑ (συνήθως Πέμπτες αλλά και κάποια Σάββατα) με γνωστούς μάγειρες και σεφ και συντονίζει η Ρενέ Βαρουτσή. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα μαθήματα μαγειρικής στην ΠΥΡΝΑ πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για την Πύρνα

Η ΠΥΡΝΑ είναι μη  κερδοσκοπική πολιτιστική αστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την προαγωγή της έννοιας της δια βίου μάθησης και την παροχή δυνατοτήτων για την επέκταση της γνώσης, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά. Στο χώρο της, μια κηφισιώτικη μονοκατοικία με κήπο, στην οδό Κοκκιναρά 43, στην Κηφισιά, γίνονται καθημερινά ομιλίες, εργαστήρια, θεματικές βραδιές, μαθήματα μαγειρικής, οργανώνονται πρωτότυπες περιηγήσεις και εκδρομές, ενώ επιμελημένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.