Ingredients
- 130 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 2 αυγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 260 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού χοντροκομμένα φουντούκια
- 2 κουταλιές της σούπας νεσκαφέ
- 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε καλά με το μίξερ χειρός ή ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μία λαδωμένη, αντικολλητική φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 45′-50′.
Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. Μπορούμε να το πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη ή να το περιχύσουμε με γλάσο σοκολάτας.