Ingredients
- 125 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 2 αυγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
- ½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό ανανά (χωρίς προσθήκη ζάχαρης)
- ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
- ½ φλιτζάνι τσαγιού καρύδα τριμμένη
- 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα παραπάνω υλικά και τα ανακατεύουμε με το μίξερ (ή ακόμα και με ένα πιρούνι) μέχρι να ενωθούν καλά μεταξύ τους.
Βουτυρώνουμε καλά μια μικρή, αντικολλητική φόρμα για κέικ (αν χρησιμοποιήσουμε απλή φόρμα θα πρέπει να την αλευρώσουμε κιόλας) και βάζουμε μέσα το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 170ο, φούρνο για 35’-40’ στη μεσαία σχάρα.
Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει πολύ καλά και το σερβίρουμε. Αν θέλουμε το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.