Ingredients
- 340 γραμμάρια φιστικοβούτυρο (1 βάζάκι)
- 400 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 κουταλιές σούπας καραμέλα γάλακτος (τη βρίσκετε σε σούπερ μάρκετ)
- 1 πρέζα αλάτι
Σε ένα μπολ λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν-μαρί.
Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο, το αλάτι και την καραμέλα κι ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι 20 Χ 20 και ρίχνουμε πάνω το μίγμα. Το στρώνουμε ομοιόμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Βγάζουμε από το ταψί, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες.
Ο συνδυασμός καραμέλας, φυστικοβούτυρο και σοκολάτας είναι θεϊκός! Θα τα δοκιμάσω!