Home  >  Cook, Worth to know  >  Tip: Πως διατηρούμε ένα αφρώδες κρασί ή σαμπάνια μετά το άνοιγμα του

Tip: Πως διατηρούμε ένα αφρώδες κρασί ή σαμπάνια μετά το άνοιγμα του

Champagne

Όταν ανοίγουμε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί ή σαμπάνια και δεν το καταναλώσουμε όλο, μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μας χωρίς να χάσει τις φυσαλίδες του για 4-5 ημέρες, απλά με το να τοποθετήσουμε ανάποδα στο ανοικτό του στόμιο ένα μεταλλικό πιρούνι.

Written by Evina

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.