Ingredients
- 150 γραμμάρια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
- 10 γραμμάρια Βιτάμ
- 500 γραμμάρια σοκολάτα
- 30 γραμμάρια Βιτάμ
- ½ φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης
Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα 10 γραμμάρια Βιτάμ και τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 3’-5’ μέχρι να ροδίσουν καλά, ανακατεύοντας συχνά. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα αλέθουμε (όχι πολύ) στο multi.
Λιώνουμε τη σοκολάτα και το υπόλοιπο βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε στο μίγμα της σοκολάτας τα αμύγδαλα και τις νιφάδες βρώμης κι ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε, με τη βοήθεια δύο μικρών κουταλιών, μικρές ποσότητες μίγματος σε ειδικά φορμάκια σιλικόνης για σοκολατάκια ή σε μικρά χαρτάκια για γλυκίσματα κι αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν και να σφίξουν καλά.