Ingredients
- 1 ψωμί-μπαγκέτα
- 4 φέτες καπνιστό ζαμπόν μπούτι
- 200 γραμμάρια γραβιέρα Κρήτης κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 φύλλα σαλάτας
- Μερικά φύλλα ρόκα
- 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα
- ½ κουταλιά σούπας μουστάρδα
Σε ένα φλιτζάνι ή μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
Κόβουμε τις δύο άκρες της μπαγκέτας (γωνίες τις οποίες δεν θα χρησιμοποιήσουμε) και μετά την κόβουμε στη μέση. Την ανοίγουμε κατά μήκος και αλείφουμε τις δύο πλευρές του ψωμιού με το μίγμα μαγιονέζας-μουστάρδας. Στρώνουμε αρχικά τα φύλλα σαλάτας, μετά τις φέτες καπνιστού ζαμπόν, τη γραβιέρα Κρήτης και τέλος τα φύλλα ρόκας.
Κλείνουμε το σάντουιτς και σερβίρουμε.