Ingredients
- 400 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 2% (2 κεσεδάκια)
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης
- 1 μεγάλο μήλο ψιλοκομμένο σε μικρά κυβάκια
- 2 κουταλιές σούπας μέλι
- 1 χούφτα καρύδια χοντροκομμένα (προαιρετικά)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλα
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και μοιράζουμε σε 4 βαζάκια. Κλείνουμε με τα καπάκια τους και τα φυλάμε στο ψυγείο. Το πρωί, πριν τα σερβίρουμε, ρίχνουμε από πάνω επιπλέον μέλι και κανέλα.
Σημείωση: βρήκα την αρχική συνταγή (εδώ) στο blog The Lemon Bowl κι ενθουσιάστηκα. “Πείραξα” λίγο τα υλικά και την επομένη φάγαμε ένα ωραιότατο και υγιεινό πρωινό.