Ingredients
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο λιωμένο
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού μαύρη μαλακή ζάχαρη
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 καψάκι βανίλια
- 1 πρέζα αλάτι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού baking powder
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια. Η ζύμη είναι πολύ μαλακή και γίνεται πολύ εύκολα. Όταν έχουν ανακατευτεί καλά όλα τα υλικά, με τη βοήθεια ενός scoop, παίρνουμε στα χέρια μας ποσότητα ζύμης και την πλάθουμε σε μπαλάκια.
Αραδιάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και πιέζουμε λίγο με τα χέρια μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 170 βαθμούς, φούρνο για 16′-18′.
Η δόση αυτή βγάζει 12 αρκετά μεγάλα μπισκότα.