Το St. George Lycabettus, ένα από τα all times classic ξενοδοχεία της Αθήνας, συμπλήρωσε πριν από λίγους μήνες τα 40 χρόνια λειτουργίας του.
Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη, το εστιατόριο Le Grand Balcon, ανακαινίστηκε και μετονομάστηκε σε La Suite Lounge και προσφέρει στους επισκέπτες του, εμπνευσμένα κοκτέιλ αλλά και μοναδικά πιάτα από τον καταξιωμένο σεφ Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του.
Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε τις δημιουργίες του σεφ και να περάσουμε μια όμορφη, χαλαρή βραδιά με φίλους food bloggers και τη διευθύντρια Marketing του St. George Lycabettus, κ. Μανουέλλα Λαιμού.
Αφού μας καλωσόρισαν μ΄ ένα δροσερό κοκτέιλ με βάση τη ρακί, φέτες αγγούρι και χυμό lime, περάσαμε στο δείπνο που αποτελούνταν από πέντε ευφάνταστα πιάτα, εξαιρετικής εμφάνισης και νοστιμιάς τα οποία συνοδεύονταν από ελληνικά, βιολογικά κρασιά, επιλογής της οικοδέσποινας. Ξεκινήσαμε με θαλασσινά, σούπα τραχανά με γαρίδες και μους φέτας κι ακολούθησαν χτένια με πουρέ αρακά, περάσαμε σε μια υπέροχη σαλάτα με σπανάκι και ψητό μανούρι και προχωρήσαμε σε ένα συγκλονιστικό αρνάκι με μυρωδικά που κατ’ εμέ ήταν το καλύτερο πιάτο της βραδιάς. Ακολούθησε φιλέτο ψημένο πάνω σε πλάκα αλατιού με πιπεράτη σάλτσα και κλείσαμε με ένα υπέροχο πλατό γλυκών που δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδοκιμάσουμε.
Κλείσαμε την υπέροχη βραδιά με ένα σφηνάκι δυνατής τσικουδιάς και υποσχεθήκαμε ότι θα τους επισκεφθούμε ξανά σύντομα.
Αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε τα υπέροχα, gourmet πιάτα του La Suite Lounge, απλά καλέστε στο 210-7416000, 210-7416191 για να κάνετε την κράτηση σας.