Ingredients
- 1 σαλάτα
- 1/2 ματσάκι ρόκα
- 12 τοματίνια κομμένα στα δύο
- 2 φέτες καρπούζι κομμένες σε κυβάκια (έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια)
- 200 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κυβάκια
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Κρέμα βαλσαμικού
Πλένουμε καλά όλα τα σαλατικά μας.
Στήνουμε τη σαλάτα μας σε μια μεγάλη πιατέλα.
Αρχικά στρώνουμε τα φύλλα σαλάτας στην πιατέλα. Προσθέτουμε τη ρόκα και τα τοματίνια. Αλατίζουμε και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το καρπούζι και τη φέτα, διακοσμούμε με την κρέμα βαλσαμικού και σερβίρουμε.
[…] Πηγή […]