Ingredients
- 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
- 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα πικάντικη
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος light (200 ml)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι σε δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί καλά, βάζουμε το φιλέτο κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαγειρευτεί με τα υγρά του για 10’.
Προσθέτουμε το κάρυ, αλάτι και πιπέρι. Σιγουρευόμαστε ότι το κοτόπουλο έχει ακόμα λίγα υγρά (αν όχι προσθέτουμε μισό φλιτζανάκι του καφέ νερό). Ξανακλείνουμε το καπάκι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο κι αφήνουμε άλλα 5’.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα και το αφήνουμε με κλειστό καπάκι στη χαμηλή φωτιά για άλλα 2’-3’ μέχρι να «δέσει» η σάλτσα.
Το σερβίρουμε σκέτο, με ρύζι ή με τηγανητές πατάτες.