Ingredients
- 750 γραμμάρια κατεψυγμένη γλώσσα φιλέτο
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού νερό
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη μουστάρδα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από το τυρί κρέμα) στην κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε να πάρουν μια βράση (το φιλέτο γλώσσας το βάζουμε κατεψυγμένο όπως είναι). Αμέσως μετά, σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20′-25′. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα κι αφήνουμε για άλλα 2′. Σερβίρουμε με ρύζι.