Ingredients
- 130 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 260 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 αυγά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 6 κομμάτια κομπόστα ροδάκινο ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σιρόπι από την κομπόστα
- 1 καψάκι βανίλια
Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε καλά μια φόρμα του κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 45′-50′ (πάντα κάνουμε το τεστ με το μαχαίρι, αν η μύτη του βγαίνει καθαρή, το κέικ μας είναι έτοιμο). Αφήνουμε να κρυώσει καλά, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.