Ingredients
- 4 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε χοντρές φέτες
- 1 σφηνάκι πετιμέζι
- 1 σφηνάκι ξύδι βαλσαμικό (εγώ χρησιμοποίησα με cranberry)
Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι (με καπάκι) και ρίχνουμε τα λουκάνικα.
Τα αφήνουμε να ροδίσουν για λίγο 3’-4’. Σκεπάζουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά κι αφήνουμε τα λουκάνικα για άλλα 8’-10’.
Ανοίγουμε το καπάκι και ρίχνουμε το πετιμέζι και το βαλσαμικό ξύδι. Αφήνουμε άλλα 4’-5’ ακόμα με ανοικτό καπάκι και σβήνουμε τη φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως.
Πω πω λαχαριστός μεζές… Ταιριάζει τέλεια με τον χειμωνιάτικο καιρό!