Ingredients
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 3 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένο ινδοκάρυδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού βρώμη
- Επιπλέον ινδοκάρυδο για διακόσμηση
Στην περίπτωση αυτή, μία μπουκίτσα δεν είναι ποτέ αρκετή!
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, το ινδοκάρυδο και τις νιφάδες βρώμης. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μίγμα και το αφήνουμε για 15’-20’ στο ψυγείο για να σφίξει.
Πλάθουμε με τα χέρια μας μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε στο επιπλέον ινδοκάρυδο που έχουμε βάλει σε ένα πιάτο.
Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε τις ειδικές χάρτινες θήκες για γλυκάκια.
Με την ποσότητα αυτή βγαίνουν περίπου 35-45 μπαλάκια.
Είναι πολύ τέλειες οι μπουκίτσες αυτές!!!!
Μια παραλαγή που έχω υπ’ όψιν μου είναι να τις λούσεις σε σοκολάτα!
για τους λάτρεις του ινδοκάρυδου, είναι πολύ cool συνταγήηηηη..
thanks for sharing!!!!!
Ωραία ιδέα Νόνη! Αν και προσωπικά προτιμώ το ινδοκάρυδο από τη σοκολάτα 😉