Ingredients
- Για τα cake pops
- 400 γραμμάρια έτοιμο κέικ βανίλιας (ψημένο)
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα
- Για την επικάλυψη
- 400 γραμμάρια κουβερτούρα μαύρη ή λευκή
- τριμμένη καρύδα, τριμμένα φουντούκια, χρωματιστή τρούφα ή ότι άλλο θέλετε
Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων τη σοκολάτα.
Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε το κέικ και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη λιωμένη σοκολάτα.
Αφήνουμε λίγο το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια (σαν μπαλάκια του πινγκ πονγκ).
Λιώνουμε με τον ίδιο τρόπο και την υπόλοιπη σοκολάτα. Βουτάμε τα ξυλάκια που θα χρησιμοποιήσουμε λίγο στη σοκολάτα και μετά τα τοποθετούμε πάνω στα μπαλάκια που έχουμε ετοιμάσει. Τα αφήνουμε 3′-4′ να σταθούν και μετά τα περνάμε από τη σοκολάτα έτσι ώστε να καλυφθούν καλά, παντού.
Διακοσμούμε με τριμμένη καρύδα, φουντούκια, χρωματιστή τρούφα ή ότι άλλο μας αρέσει. Τα αφήνουμε σε ποτήρια να στεγνώσουν καλά και είναι έτοιμα.