Ingredients
- 1 φέτα ψωμί
- 1 πολύ ώριμο αβοκάντο
- 2 φέτες φρέσκια μοτσαρέλα
- χυμό από μισό λεμόνι
- λίγο αλάτι
- σάλτσα sriracha
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε με ένα πιρούνι. Το ανακατεύουμε με λίγο αλάτι και το χυμό λεμονιού.
Φρυγανίζουμε μια φέτα ψωμί της αρεσκείας μας, απλώνουμε πάνω δύο φέτες φρέσκια μοτσαρέλα και από πάνω βάζουμε το αβοκάντο.
Περιχύνουμε με σάλτσα sriracha (όσο αντέχουμε γιατί είναι πολύ καυτερή) και απολαμβάνουμε.