Ingredients
- 500 γραμμάρια φαρίνα
- 250 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 4 μεγάλα αυγά
- 3-4 κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη
- 2 φλιτζάνια τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
- 2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια για μάφινς σε δύο ταψιά με 24 θήκες για μάφινς.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπωλ του μίξερ κι ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Μοιράζουμε το μίγμα στις θήκες για μάφινς και ψήνουμε για 21’-22’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στη μεσαία σχάρα.
Η φωτογραφία είναι του φίλου και φωτογράφου Βασίλη Αναστασίου.