Ingredients
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1,5 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ταχίνι πορτοκάλι
- ½ φλιτζάνι τσαγιού μαύρη ακατέργαστη ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη λιωμένη
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. κανέλα
- 100 γραμμάρια κουβερτούρα χοντροκομμένη
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια ζύμης (στο μέγεθος ενός καρυδιού) και τα πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας.
Αραδιάζουμε τα μπισκότα σε ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 170 βαθμούς, φούρνο, για 13’-14’ περίπου (μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια τους).
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά (τα μπισκότα όσο κρυώνουν σφίγγουν οπότε αν σας φανούν μαλακά όταν τα βγάλετε από το φούρνο, δεν πειράζει, όλα καλά).
Δείτε τα απίθανα προϊόντα ΚΑΝΔΥΛΑΣ εδώ.