Ingredients
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- 4 αυγά
- 150 γραμμάρια ζάχαρη
- 60 γραμμάρια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (½ φλιτζάνι τσαγιού)
Τρίβω τα αμύγδαλα στο multi μέχρι να γίνουν σαν σκόνη. Ψιλοκόβω την κουβερτούρα.
Βάζω το βούτυρο και τη σοκολάτα σε ένα μπολ και τα ζεσταίνω στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα.
Προσθέτω στο μπολ τα αυγά, τα ζάχαρη και το τριμμένο αμύγδαλο κι ανακατεύω με ένα πιρούνι ή με το μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Βουτυρώνω ελαφρά ένα στρογγυλό, πυρίμαχο σκεύος, διαμέτρου 25 εκατοστών και ρίχνω μέσα το μίγμα της σοκολάτας.
Ψήνω σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 25 λεπτά.