Ingredients
- 1,5 λίτρο γάλα
- 100 γραμμάρια ρύζι γλασέ (1/2 φλιτζάνι τσαγιού)
- 100 γραμμάρια καστανή ζάχαρη (1/2 φλιτζάνι τσαγιού)
- 2 ξυλάκια κανέλας
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
Σε μια κατσαρόλα βάζω όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ. Ανακατεύω τα υλικά και τα αφήνω να πάρουν μια βράση σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις πάρουν μια βράση, χαμηλώνω τη φωτιά στο ελάχιστο και αφήνω το μείγμα να σιγοβράσει για 30’ μέχρι να μαλακώσει καλά το ρύζι ανακατεύοντας που και που (δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα γιατί το γάλα φουσκώνει και χύνεται).
Διαλύω το κορν φλάουρ σε ½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό και το προσθέτω στο μείγμα.
Ανακατεύω συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει το μείγμα (περίπου 15’). Αφαιρώ τα ξυλάκια κανέλας και μοιράζω το μείγμα σε 6-7 μπολάκια.