Ingredients
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ρεβίθια
- ρίγανη
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κινόα
- 150 γραμμάρια φέτα κομμένη σε μικρά καρέ
- 1/2 γαλλικό μαρούλι
- 1/2 λόλα κόκκινη
- 1/2 λόλα πράσινη
- 1 iceberg
- Για τη vinaigrette
- 50 γρ. χυμό λεμονιού
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. μουστάρδα
- αλατοπίπερο
Μουλιάζουμε από την προηγούμενη μέρα τα ρεβίθια.
Αφού έχουν μουλιάσει, τα βράζουμε καλά σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά. Τα σουρώνουμε, προσθέτουμε λίγη ρίγανη και αφήνουμε να κρυώσουν.
Βράζουμε και το κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ετοιμάζουμε τη vinaigrette αναμιγνύοντας όλα τα υλικά πολύ καλά. Σε ένα μπολ έχουμε πλύνει και χοντροκόψει όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε τη vinegrette ανακατεύουμε καλά και από πάνω προσθέτουμε όλα τα έτοιμα υλικά (ρεβίθια και κινόα).
[…] λάτρεψα την Protein συνταγή της οποίας θα δείτε εδώ), κρύα και ζεστά σάντουιτς αλλά και πεντανόστιμες […]