Ingredients
- 1 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί (750 ml)
- 300 ml νερό
- 80 γραμμάρια ζάχαρη
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1 αστεροειδής γλυκάνισος
- χυμό από 1 μικρό πορτοκάλι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά για 10′-15′ χωρίς όμως να αφήσουμε το κρασί να βράσει.
Το σερβίρουμε ζεστό σε γυάλινα φλιτζάνια κι αν θέλουμε προσθέτουμε σε κάθε φλιτζάνι μια φέτα πορτοκάλι, ένα ξυλάκι κανέλας κι έναν αστεροειδή γλυκάνισο.