Ingredients
- 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
- 500 γραμμάρια κολοκυθάκια
- 2 αυγά
- 200 γραμμάρια διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
- 200 γραμμάρια τριμμένο προβολόνε
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- Αλάτι
- Πιπέρι καγιέν
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη κι αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.
Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από τη σφολιάτα) σε ένα μεγάλο μπολ κι ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε μια καλά βουτυρωμένη ταρτιέρα και τρυπάμε με το πιρούνι. Προσθέτουμε το μείγμα του μπολ. Στρίβουμε το φύλλο που περισσεύει γύρω γύρω σε ένα «στεφάνι».
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 35′ στον αέρα και άλλα 10′ στην κάτω αντίσταση για να γίνει τραγανή η βάση της τάρτας.