Ingredients
- 250 γραμμάρια μαύρες φακές
- 10-12 τοματίνια
- 100 γραμμάρια ανθότυρο
- 4 κουταλιές σούπας μηλόξιδο
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 8-10 φύλλα φρέσκου δυόσμου
Βράζουμε τις φακές σε άφθονο νερό, σε δυνατή φωτιά για 20′-25′ (να κρατάνε λίγο) και τις σουρώνουμε. Αφού κρυώσουν καλά τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις αλατίζουμε.
Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και το ανθότυρο σε κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τις φακές.
Χτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το μηλόξιδο και το δυόσμο και περιχύνουμε με το μείγμα τη σαλάτα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Εξαιρετικη!
https://beautyfollower.blogspot.gr/
Holy shnztii, this is so cool thank you.