Ingredients
- 250 γραμμάρια ρύζι Μπόνετ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
- 600 γραμμάρια νερό
- λίγο αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας σησαμέλαιο
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 μικρό καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
- 1 κονσέρβα πικάντικο καλαμάρι SAFCOL
- Αλάτι, πιπέρι
Βράζω το ρύζι στο αλατισμένο νερό και το αφήνω στην άκρη.
Σε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι ή γουόκ, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνω το σησαμέλαιο και το ελαιόλαδο. Βάζω το ψιλοκομμένο καρότο και σοτάρω για 2′-3′. Μετά ρίχνω το καλαμπόκι και σοτάρω για άλλα 1′-2′.
Προσθέτω το ρύζι, αλάτι και πιπέρι κι ανακατεύω συχνά για 2′-3′. Προσθέτω και το καλαμάρι σε πικάντικη σάλτσα, ανακατεύω και σερβίρω αμέσως.