Ingredients
- 400 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γραμμάρια)
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 1 πακέτο μπισκότα OREO
- 1 φλιτζάνι τσαγιού mini marshmallows (προαιρετικά)
Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα τετράγωνο ταψάκι 20 Χ 20 εκατοστά (αφήνουμε λίγη να περισσεύει στα πλαϊνά για να μπορέσουμε να το βγάλουμε πιο εύκολα).
Βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και την κουβερτούρα ψιλοκομμένη σε ένα αντικολλητικό βαθύ σκεύος και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα. Προσθέτουμε το βούτυρο και τα χοντροκομμένα μπισκότα κι ανακατεύουμε καλά.
Σε αυτό το σημείο, αν θέλουμε να προσθέσουμε τα marshmallows, σκορπίζουμε μερικά στον πάτο του ταψιού. Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα της σοκολάτας και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Σκορπίζουμε από πάνω τα υπόλοιπα marshmallows και τα πατάμε λίγο με τα χέρια μας για να βυθιστούν ελαφρά στο σοκολατένιο μείγμα.
Αν δεν χρησιμοποιήσουμε τα marshmallows, απλά στρώνουμε ομοιόμορφα το σοκολατένιο μείγμα στο ταψί και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες και να παγώσει καλά το μείγμα.
Με τη βοήθεια της λαδόκολλας, αφαιρούμε από το ταψί και κόβουμε σε μικρές, τετράγωνες μπουκίτσες.
Διατηρούνται στο ψυγείο.