Ingredients
- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι Γ.Ο.Χ.
- 2 φλιτζάνια τσαγιού νιφάδες βρώμης
- 1 αυγό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο λιωμένο
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι μαύρη, μαλακή ζάχαρη
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι γλυκού baking powder
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 μεγάλο μήλο καθαρισμένο και περασμένο στο multi
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
- 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο
- 2 καψάκια βανίλια
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ με το χέρι ή με το μίξερ χειρός.
Απλώνουμε λαδόκολλα σε δύο λαμαρίνες φούρνου.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού της σούπας βάζουμε ποσότητες ζύμης πάνω στη λαδόκολλα αφήνοντας αρκετό κενό μεταξύ τους γιατί τα μπισκότα «απλώνουν».
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 13′-14′. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν πολύ καλά και σερβίρουμε.
Διατηρούνται σε μεταλλικό κουτί για 2-3 ημέρες.