Ingredients
- 4 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
- 250 γραμμάρια φρέσκα, άσπρα μανιτάρια
- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 4 κ.σ. κάρυ
- 1 κ.σ. κορνφλάουρ
- 3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
Σε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο για 2′-3′, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5′-7′.
Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κάρυ κι αλατίζουμε. Μόλις πάρει βράση το φαγητό σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για άλλα 30′.
Σε ένα μπολ, χτυπάμε το γιαούρτι με το κορνφλάουρ και 3-4 κουταλιές σούπας από το ζουμί του φαγητού (όπως κάνουμε στο αυγολέμονο, για να μην μας «κόψει» το γιαούρτι).
Ρίχνουμε το μείγμα του γιαουρτιού στο τηγάνι, σιγοβράζουμε για 2′ ακόμα και το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Το σερβίρουμε σκέτο, με ρύζι, μακαρόνια ή πατάτες.