Ingredients
- 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 αυγά
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού χυμός πορτοκάλι
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 120 γραμμάρια ταχίνι με κακάο
Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε μια μεσαία φόρμα του κέικ. Αν χρησιμοποιήσουμε φόρμα σιλικόνης, δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ όλα τα παραπάνω υλικά κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο για 40’-45’.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και ξεφορμάρουμε.
Αν θέλουμε το γαρνίρουμε με έτοιμο γλάσο σοκολάτας ή το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.